Ontstoppen en maximaliseren

ONTSTOPPEN
Ooit champagne zien bruisen met de kurk nog op de fles? Ooit iemand zien excelleren en sprankelen in een omgeving waarin hij bekneld werd? Weg dus met die belemmeringen als we mensen willen zien opbloeien en laten knallen! Zelfs de juiste persoon op de juiste plaats moet worden ‘ontkurkt’, of beter gezegd worden ‘ontstopt’.

Als we er voor gezorgd hebben, dat de juiste persoon op de juiste positie is terechtgekomen, zijn we er nog niet. Deze stappen waren een eerste voorwaarde om personeel de sleutel tot succes te maken. Nu moeten we gaan ‘ontstoppen’ om iedereen, individueel maar vooral gezamenlijk, tot maximaal presteren te leiden. Te laten knallen!

BINDIJZERTJE
Wat de ‘juiste man’ op de ‘juiste plaats’ kan, weet, kent, wil en bedenkt heeft alleen maar maximaal effect als deze kennis, kunde, inzicht, toewijding en creativiteit niets in de weg wordt gelegd. Klinkt logisch, maar bedenk dan, dat heel veel leidinggevenden fungeren als het bindijzertje op de champagnekurk (hou de kurk op de fles).

Maar er zijn nog veel meer obstakels, hindernissen, valkuilen en afleiders. Sommige duidelijk zichtbaar, de meeste verscholen, maar al snel als zand tussen de tandwielen! Wij helpen jullie bij het verwijderen van het ‘bindijzertje’, het onderkennen van die obstakels en hoe jullie de vastlopende effecten daarvan kunt voorkomen.

METHODIEKEN
Daarbij maken we gebruik van de ‘Decentralogica‘ benadering en de methodiek van Crew Resource Management (CRM).

Hieronder vind je onze overige diensten

Werving & selectie

‘Juiste man op de juiste plaats.’ Was het maar waar! In de praktijk klopt dat niet altijd.

Er werken veel ‘juiste’ werknemers op de ‘verkeerde’ plaatsen. Dat kan diverse oorzaken hebben. Goed werven en selecteren kan direct een hoop ellende besparen.

Op naar een gezond bedrijf

Is uw bedrijf gezond als het financieel gezond is?

Dat is wel de gangbare opvatting. Maar dan nog kunnen er heel ongezonde dingen in een bedrijf voorkomen.

Interne selectie & promotie

Hoe zit dat na promotie binnen de organisatie? Ook dan zitten er nog geregeld mensen op een verkeerde plaats. Dat is niet zo’n wonder, want er worden vaak hele andere eisen gesteld dan in de oude functie.

Ook hier geldt, een goede selectie en afstemming ‘man-plaats’, kan veel misère voorkomen.

MAAK HET VERSCHIL MET JOUW PERSONEEL!

De juiste man op de juiste plaats. Wij helpen hierbij.